Prezentare
     Distinctii / Awards
     Departamente
     Cercetare
     Parteneri
     Alumni
     Sustenabilitate
     Oferta educationala
     Studenti
     Admitere
     Examen finalizare studii
     International
     Alegeri academice


Lăcrămioara Radomir, Raluca Ciornea, Huiwen Wang, Yide Liu, Christian M. Ringle & Marko Sarstedt (Editors), State of the Art in Partial Least Squares Structural Equation Modeling (PLS-SEM), Springer, 2023
vezi si alte aparitii editoriale

Facebook LinkedIn Twitter
Contact
Str. Teodor Mihali, Nr. 58-60 400591,
Cluj Napoca, Romania
Tel: +40 264-41.86.55
Fax: +40 264-41.25.70

   
Universitatea Babes-Bolyai | Noutati UBB
FSEGA Online | FSEGA SIS | FSEGA Alumni | Sustenabilitate
Executive Education
Contact | Harta Site | Viziteaza FSEGA

Rezultate excelente pentru UBB-FSEGA la John Molson Undergraduate Case Competition, una dintre cele mai prestigioase competiții de studii de caz în lume

Autor: Levente SzÁsz

Publicat: 07 Martie 2022


Studenții reprezentând Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor (FSEGA) din cadrul Universității Babeș-Bolyai (UBB) din Cluj-Napoca au reușit să se claseze pe locul 2 al grupei în cadrul celei mai dificile probe de 24 de ore în cadrul competiției internaționale de studii de caz organizată de John Molson School of Business din Montreal, Canada. La competiția organizată în perioada 27 februarie – 5 martie 2022 echipa clujeană a concurat în aceeași grupă cu echipe din Australia, SUA, respectiv o universitate din Singapore care a câștigat la final trofeul competiției. Datorită performanței excepționale din runda de 24 de ore, studenții clujeni au reușit să se claseze în final pe locul 3 al grupei.

Competiția intitulată „John Molson Undergraduate Case Competition” a fost organizată în 2022 în spațiul virtual de către John Molson School of Business, facultatea de științe economice a Universității Concordia din Canada. Competiția este una dintre cea mai mare și cea mai prestigioasă competiție de studii de caz la nivel mondial organizată cu participarea studenților de la nivel licență. Sarcina echipelor participante a fost să rezolve trei studii de caz în trei, cinci, respectiv 24 de ore. Echipa clujeană a avut de înfruntat echipa studențească de la University of New South Wales (Australia), de la University of Southern California – Marshall Business School (SUA), respectiv campionii ediției din 2022 ai competiției, echipa de la National University of Singapore. Echipa UBB-FSEGA a reușit a doua cea mai bună performanță în cadrul celei mai dificile runde a competiției, reușind astfel să se claseze la final pe poziția a treia a grupei.

Membrii echipei clujene au fost Csenteri András-Gergely (Informatică economică, anul 3), György Ákos (Finanțe și bănci, anul 3), Hollanda Tekla (Finanțe și bănci, anul 3), respectiv Pastor Kende-Ferenc (Management, anul 2). Coordonatorii echipei au fost prof.univ.dr. Szász Levente, conf.univ.dr. Györfy Lehel, lect.univ.dr. Rácz Béla-Gergely și drd. Kelemen Kincső.

Felicitări studenților noștri pentru rezultatul excepțional la această competiție internațională prestigioasă!




inapoi la stiri   vezi evenimentele   home


       Copyright © 20-04-2024 FSEGA. Protectia datelor cu caracter personal FSEGA. Protectia datelor cu caracter personal UBB.
       Web Developer  Dr. Daniel Mican   Graphic Design  Mihai-Vlad Guta