Prezentare
     Distinctii / Awards
     Departamente
     Cercetare
     Parteneri
     Alumni
     Sustenabilitate
     Oferta educationala
     Studenti
     Admitere
     Examen finalizare studii
     International
     Alegeri academice


Gabriela Bodea,, Clash-ul crizelor sau viclenia lumii asimetrice (Ediția a doua), Presa Universitară Clujeană, 2023
vezi si alte aparitii editoriale

Facebook LinkedIn Twitter
Contact
Str. Teodor Mihali, Nr. 58-60 400591,
Cluj Napoca, Romania
Tel: +40 264-41.86.55
Fax: +40 264-41.25.70

   
Universitatea Babes-Bolyai | Noutati UBB
FSEGA Online | FSEGA SIS | FSEGA Alumni | Sustenabilitate
Executive Education
Contact | Harta Site | Viziteaza FSEGA

Studenții UBB-FSEGA pe podiumul finalei naționale a competiției L'Oreal Brandstorm

Autor: Ovidiu Ioan Moisescu

Publicat: 22 Mai 2020


O echipa de trei studenți reprezentând UBB-FSEGA, sub coordonarea lect. univ. dr. Raluca Ciornea. de la Departamentul de Marketing, a obținut locul 3 la finala națională a prestigioasei competiții L'Oreal Brandstorm, aflată la ediția 28, desfășurată online în 18 mai 2020.

Echipa de studenți UBB-FSEGA, desemnată în cadrul competiției prin denumirea Dehydra, a fost formată din studenții Laszlo Albert (Management, anul 3, linia engleză), Gabriella Ajtay (Management, anul 3, linia engleză) și Kamilla Palatka (Marketing, anul 3, linia maghiară).

Patru luni alocate dezvoltării proiectului și două etape absolvite cu succes, au condus echipa UBB-FSEGA în finala națională, împreună cu alte cinci echipe finaliste din România.

În cadrul ediției din acest an a competiției, echipele participante au trebuit să vizeze o tematică de interes global și anume soluționarea problemei poluării cu plastic. Sarcina echipelor a fost să propună o soluție inovatoare de afacere circulară, care să reducă sau să elimine utilizarea plasticului în industria produselor de înfrumusețare. Echipa UBB-FSEGA (Dehydra) a propus în acest sens un proiect inovator pentru un viitor mai responsabil, care a fost foarte bine primit și apreciat de către evaluatori.

Am ales să participăm la această competiție, deoarece avem cu toții convingerea că într-o perioadă dominată de supra-consum asociată cu o creștere rapidă a populației, producătorilor le revine responsabilitatea de a schimba regulile jocului, pentru a proteja natura și resursele neregenerabile pe care ar trebui să le moștenească generațiile viitoare (Lect. univ. dr. Raluca Ciornea)

Este al doilea an consecutiv în care o echipă a FSEGA se clasează pe podiumul acestei prestigioase competiții. Mă bucură faptul că în ciuda contextului dificil creat de pandemia COVID-19, studenți și cadre didactice ale facultății au continuat să se implice în activități didactice și de cercetare competitive la nivel național. Acest lucru denotă faptul că excelența, ca valoare de bază a FSEGA, este îmbrățișată de comunitatea noastră de studenți și cadre didactice, indiferent de situație (Decan, Conf. univ. dr. Răzvan V. Mustață)

Când este la mijloc voință și pasiune, nici pandemia nu poate opri performanța.

Felicitări echipei și coordonatorului pentru rezultatul excepțional!



inapoi la stiri   vezi evenimentele   home


       Copyright © 25-04-2024 FSEGA. Protectia datelor cu caracter personal FSEGA. Protectia datelor cu caracter personal UBB.
       Web Developer  Dr. Daniel Mican   Graphic Design  Mihai-Vlad Guta