Prezentare
     Distinctii / Awards
     Departamente
     Cercetare
     Parteneri
     Alumni
     Sustenabilitate
     Oferta educationala
     Studenti
     Admitere
     Examen finalizare studii
     International
     Alegeri academice


Lăcrămioara Radomir, Raluca Ciornea, Huiwen Wang, Yide Liu, Christian M. Ringle & Marko Sarstedt (Editors), State of the Art in Partial Least Squares Structural Equation Modeling (PLS-SEM), Springer, 2023
vezi si alte aparitii editoriale

Facebook LinkedIn Twitter
Contact
Str. Teodor Mihali, Nr. 58-60 400591,
Cluj Napoca, Romania
Tel: +40 264-41.86.55
Fax: +40 264-41.25.70

   
Universitatea Babes-Bolyai | Noutati UBB
FSEGA Online | FSEGA SIS | FSEGA Alumni | Sustenabilitate
Executive Education
Contact | Harta Site | Viziteaza FSEGA

Distincțiile AFER pentru cea mai bună carte și cel mai bun articol științific din domeniul economic merg către autori din cadrul UBB-FSEGA

Autor: Ovidiu Ioan Moisescu

Publicat: 21 Noiembrie 2019


Asociația Facultăților de Economie din România (AFER) a decernat în 21 noiembrie 2019 premiile anuale pentru cele mai bune publicații științifice din domeniul economic ale cadrelor didactice și cercetătorilor din universitățile românești.

Atât distincția pentru cea mai bună carte din domeniul economic publicată în 2018, cât și pentru cel mai bun articol științific publicat într-o revistă din domeniul economic în 2018, au fost acordate unor cadre didactice ale UBB-FSEGA.

Îi felicităm așadar pe colegii noștri: Lăcrămioara Radomir (de la Departamentul de Marketing) și, respectiv, Darie Moldovan (de la Departamentul de Informatică Economică).

Acordarea de către AFER (o asociație națională care include aproape 60 de facultăți cu profil economic) a acestor distincții unor lucrări științifice elaborate de către membri ai UBB-FSEGA reprezintă o confirmare și o recunoaștere la nivel național a calității activității de cercetare derulate în cadrul facultății.

► Distincția Cea mai bună carte din domeniul economic publicată în 2018:

Lăcrămioara Radomir & Alan Wilson (2018) Corporate reputation: the importance of service quality and relationship investment. In Partial Least Squares Structural Equation Modeling. Recent Advances in Banking and Finance, Springer

Lucrarea este disponibilă la https://doi.org/10.1007/978-3-319-71691-6_4, fiind indexată în Web of Science Book Citation Index.

► Distincția Cel mai bun articol științific publicat într-o revistă din domeniul economic în 2018:

Floris Devriendt, Darie Moldovan & Wouter Verbeke (2018) A literature survey and experimental evaluation of the state-of-the-art in uplift modeling: A stepping stone toward the development of prescriptive analytics, Big Data, 6 (1)

Lucrarea este disponibilă la https://doi.org/10.1089/big.2017.0104, revista fiind indexată în Web of Science, având un scor absolut de influență de 0.986 în 2018 și fiind situată în cuartila valorică Q1 în funcție de acest scor.



inapoi la stiri   vezi evenimentele   home


       Copyright © 29-03-2024 FSEGA. Protectia datelor cu caracter personal FSEGA. Protectia datelor cu caracter personal UBB.
       Web Developer  Dr. Daniel Mican   Graphic Design  Mihai-Vlad Guta