Prezentare
     Distinctii / Awards
     Departamente
     Cercetare
     Parteneri
     Alumni
     Sustenabilitate
     Oferta educationala
     Studenti
     Admitere
     Examen finalizare studii
     International
     Alegeri academice


Lăcrămioara Radomir, Raluca Ciornea, Huiwen Wang, Yide Liu, Christian M. Ringle & Marko Sarstedt (Editors), State of the Art in Partial Least Squares Structural Equation Modeling (PLS-SEM), Springer, 2023
vezi si alte aparitii editoriale

Facebook LinkedIn Twitter
Contact
Str. Teodor Mihali, Nr. 58-60 400591,
Cluj Napoca, Romania
Tel: +40 264-41.86.55
Fax: +40 264-41.25.70

   
Universitatea Babes-Bolyai | Noutati UBB
FSEGA Online | FSEGA SIS | FSEGA Alumni | Sustenabilitate
Executive Education
Contact | Harta Site | Viziteaza FSEGA

Cu o performanță excepțională studenții UBB-FSEGA câștigă premiul II al competiției internaționale de studii de caz la Universidad Panamericana

Autor: Levente SzÁsz

Publicat: 04 Noiembrie 2019


În perioada 28 octombrie – 2 noiembrie 2019 în orașul Guadalajara din Mexic a avut loc competiția internațională de studii de caz „Business & Management Case Competition” organizată de Universidad Panamericana la care a participat și o echipă studențească reprezentând UBB-FSEGA. Echipa clujeană a avut o performanță excelentă, câștigând cele două runde de calificare, calificându-se astfel în finala mare a evenimentului. Pe baza prezentărilor din finale mare echipa clujeană a urcat pe treapta a doua a podiumului în cadrul finalei competiției, în spatele echipei canadiene reprezentând Simon Fraser University, surclasând echipele de la Chinese University of Hong Kong, respectiv Copenhagen Business School din Danemarca.

Echipa clujeană a fost alcătuită din următorii patru studenți: Barabási Tamás (Informatică economică, anul 3), Boga Balázs (Management, anul 2), Izsák Réka (Finanțe și bănci, anul 2) și Jakó Zsolt (Management, anul 3). Coordonatorii echipei au fost: prof.univ.dr. Szász Levente, conf.univ.dr. Györfy Lehel-Zoltán, respectiv lect.univ.dr. Rácz Béla-Gergely.

În prima rundă de calificare, echipele participante au avut sarcina de a elabora o strategie de afaceri pentru una dintre cele mai mari companii globale din industria produselor de panificație, Bimbo Group. Echipa UBB-FSEGA a avut o soluție bine întemeiată din punct de vedere economic, câștigând astfel grupa în fața echipelor de la University of Washington (SUA) și University of Alberta (Canada).
În cea de-a doua rundă de calificare echipele au trebuit să elaboreze o strategie de expansiune internațională pentru o firmă locală producătoare de tequila. Echipa clujeană a avut din nou o performanță de excepție, câștigând grupa în fața echipelor de la University of Vermont (SUA) și University of Glasgow (UK).
În finala mare s-au calificat în total patru echipe studențești, dintre care echipa UBB-FSEGA a reușit să se claseze pe un excelent loc II. Felicitări echipei clujene pentru această performanță de excepție!



inapoi la stiri   vezi evenimentele   home


       Copyright © 29-03-2024 FSEGA. Protectia datelor cu caracter personal FSEGA. Protectia datelor cu caracter personal UBB.
       Web Developer  Dr. Daniel Mican   Graphic Design  Mihai-Vlad Guta