Prezentare
     Distinctii / Awards
     Departamente
     Cercetare
     Parteneri
     Alumni
     Sustenabilitate
     Oferta educationala
     Studenti
     Admitere
     Examen finalizare studii
     International
     Alegeri academice


Gabriela Bodea,, Clash-ul crizelor sau viclenia lumii asimetrice (Ediția a doua), Presa Universitară Clujeană, 2023
vezi si alte aparitii editoriale

Facebook LinkedIn Twitter
Contact
Str. Teodor Mihali, Nr. 58-60 400591,
Cluj Napoca, Romania
Tel: +40 264-41.86.55
Fax: +40 264-41.25.70

   
Universitatea Babes-Bolyai | Noutati UBB
FSEGA Online | FSEGA SIS | FSEGA Alumni | Sustenabilitate
Executive Education
Contact | Harta Site | Viziteaza FSEGA

Performanță remarcabilă a studenților UBB-FSEGA: clasare pe podiumul concursului internațional de studii de caz organizat de Norwegian School of Economics

Autor: Levente SzÁsz

Publicat: 15 Octombrie 2019


O echipă de patru studenți ai Facultății de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor din cadrul Universității Babeș-Bolyai a reușit o performanță excepțională la competiția globală studențească denumită "NHH International Case Competition” care a avut loc în localitatea Bergen din Norvegia, la NHH Norwegian School of Economics. În cadrul acestui eveniment organizat in perioada 7-11 octombrie 2019, echipa clujeană s-a calificat de pe primul loc al grupei preliminare în finala competiției, unde au câștigat premiul II. al competiției, la egalitate de puncte cu echipa americană reprezentând Georgetown University din Washington DC.

Participanții la acest concurs au avut sarcina de a elabora o strategie de afaceri pentru lanțul norvegian de retail Coop Norge care să contribuie la creșterea cotei de piață a companiei până în anul 2030. În cadrul etapei preliminare echipa UBB-FSEGA – alcătuită din studenții Barabási Tamás (Informatică economică, anul 3), Borsos András (Finanțe și bănci, anul 3), Jakó Zsolt (Management, anul 3) și Molnár Eszter (Informatică economică, anul 3) – a avut de înfruntat alte trei echipe universitare de la BI Norwegian Business School, City University Hong Kong, respectiv echipa gazdă de la NHH Norwegian School of Economics. Echipa clujeană a reușit să se claseze pe primul loc al grupei, calificându-se astfel în finala mare a competiției unde au concurat cu echipele de la University of Technology Sydney (Australia), respectiv de la Georgetown University (SUA).

Competiția a fost câștigată de echipa australiană din Sydney, iar pe locul doi, la egalitate de puncte s-au clasat echipa UBB-FSEGA, respectiv echipa americană de le Georgetown University.

Coordonatorii echipei clujene au fost prof.univ.dr. Szász Levente, conf.univ.dr. Györfy Lehel-Zoltán, respectiv lect.univ.dr. Rácz Béla-Gergely.
Felicitări studenților clujeni pentru acest rezultat excepțional!



inapoi la stiri   vezi evenimentele   home


       Copyright © 20-04-2024 FSEGA. Protectia datelor cu caracter personal FSEGA. Protectia datelor cu caracter personal UBB.
       Web Developer  Dr. Daniel Mican   Graphic Design  Mihai-Vlad Guta