Prezentare
     Distinctii / Awards
     Departamente
     Cercetare
     Parteneri
     Alumni
     Sustenabilitate
     Oferta educationala
     Studenti
     Admitere
     Examen finalizare studii
     International
     Alegeri academice


Lăcrămioara Radomir, Raluca Ciornea, Huiwen Wang, Yide Liu, Christian M. Ringle & Marko Sarstedt (Editors), State of the Art in Partial Least Squares Structural Equation Modeling (PLS-SEM), Springer, 2023
vezi si alte aparitii editoriale

Facebook LinkedIn Twitter
Contact
Str. Teodor Mihali, Nr. 58-60 400591,
Cluj Napoca, Romania
Tel: +40 264-41.86.55
Fax: +40 264-41.25.70

   
Universitatea Babes-Bolyai | Noutati UBB
FSEGA Online | FSEGA SIS | FSEGA Alumni | Sustenabilitate
Executive Education
Contact | Harta Site | Viziteaza FSEGA

UBB-FSEGA pe podiumul de premiere al unei prestigioase competiții internaționale în domeniul inteligenței artificiale

Autor: Ovidiu Ioan Moisescu

Publicat: 23 August 2019


Anca Stancu, studentă UBB-FSEGA la programul de studii de masterat Business Modeling and Distributed Computing, în urma dezvoltării unei aplicații de tip agent de negociere automată, a reușit performanța clasării pe locul 2 al podiumului de premiere al celor mai bune aplicații de acest tip, în cadrul prestigioasei competiții internaționale Automated Negotiating Agents Competition - ANAC 2019 (https://web.tuat.ac.jp/~katfuji/ANAC2019/).

În cadrul fazei finale a competiției au participat 23 de aplicații, realizate de participanți proveniți de la universități prestigioase de pe mai multe continente. Studenta Anca Stancu, sub coordonarea prof. univ. dr. habil. Gheorghe Silaghi, de la Departamentul de Informatică Economică, a reușit performanța sa remarcabilă (locul 2) în cadrul categoriei Joint Utility a ”ligii” competiționale Agent-Agent (pe locul 1 situându-se o echipă de la Tianjin University din China).

Competiția internațională ANAC 2019 a avut loc în 15 august 2019, în Macao (China), în cadrul conferinței International Joint Conference on Artificial Intelligence - IJCAI, una dintre cele mai prestigioase conferințe științifice din lume în domeniul general al inteligenței artificiale (https://ijcai19.org/). În general, competiția ANAC a fost organizată de-a lungul timpului în cooperare cu conferința AAMAS (Autonomous Agents and Multi-Agent Systems) - cea mai prestigioasa conferință științifică din lume în domeniul sistemelor multi-agent. În mod excepțional, în anul 2019 competiția ANAC s-a desfășurat în cadrul conferinței IJCAI, de asemenea o conferință de top în acest domeniu.

Felicitări studentei Anca Stancu și prof. univ. dr. habil. Gheorghe Silaghi pentru rezultatul obținut la această competiție prestigioasă!



inapoi la stiri   vezi evenimentele   home


       Copyright © 28-03-2024 FSEGA. Protectia datelor cu caracter personal FSEGA. Protectia datelor cu caracter personal UBB.
       Web Developer  Dr. Daniel Mican   Graphic Design  Mihai-Vlad Guta