Prezentare
     Distinctii / Awards
     Departamente
     Cercetare
     Parteneri
     Alumni
     Sustenabilitate
     Oferta educationala
     Studenti
     Admitere
     Examen finalizare studii
     International
     Alegeri academice


Gabriela Bodea,, Clash-ul crizelor sau viclenia lumii asimetrice (Ediția a doua), Presa Universitară Clujeană, 2023
vezi si alte aparitii editoriale

Facebook LinkedIn Twitter
Contact
Str. Teodor Mihali, Nr. 58-60 400591,
Cluj Napoca, Romania
Tel: +40 264-41.86.55
Fax: +40 264-41.25.70

   
Universitatea Babes-Bolyai | Noutati UBB
FSEGA Online | FSEGA SIS | FSEGA Alumni | Sustenabilitate
Executive Education
Contact | Harta Site | Viziteaza FSEGA

Studenții UBB-FSEGA ajung pe locul II în divizie la competiția internațională de studii de caz de la Maastricht University

Autor: Levente SzÁsz

Publicat: 06 Mai 2019


Cu o performanță excepțională, echipa studențească reprezentând UBB-FSEGA a câștigat locul II în grupă la proba de 24 de ore a competiției de studii de caz în management organizată la Maastricht University din Olanda. La acest concurs au participat 16 echipe studențești din întreaga lume, reprezentând universități prestigioase cu profil economic de pe patru continente diferite ale lumii. Grupa echipei clujene a fost câștigată de echipa reprezentând University of Florida, iar locul I al finalei mare a fost câștigat de echipa canadiană reprezentând Queen's University.

Competiția International Case Competition @ Maastricht a fost organizată în perioada 28 aprilie - 4 mai 2019 la facultatea School of Business and Economics din cadrul Maastricht University și a fost alcătuită din două probe de 3 ore, respectiv o probă majoră de 24 de ore de rezolvare a unor studii de caz, acesta din urmă având ponderea cea mai mare în rezultatul final al competiției.
Echipa clujeană alcătuită din Barabási Tamás (Informatică economică, anul 2, LM), Jakó Zsolt (Management, anul 2, LM), Kelemen Kincső (Informatică economică, anul 3, LM), respectiv Pádár Zsuzsanna (Finanțe și bănci, anul 3, LM), a avut o evoluție din ce în ce mai bună pe parcursul competiției, clasându-se pe locul 4, respectiv 3 al grupei la probele scurte, iar în final ajungând pe un excelent loc 2 în grupă în cadrul probei de 24 de ore.
Competiția a fost câștigată de echipa Queen’s University, locul II al finalei fiind obținut de echipa University of Florida, locul III fiind câștigat de Hong Kong University of Science and Technology, iar ultimul loc al finalei fiind ocupat de echipa americană reprezentând Georgetown University din Washington DC.

Coordonatorii echipei clujene au fost: prof.univ.dr. Szász Levente, conf.univ.dr. Györfy Lehel-Zoltán, respectiv lect.univ.dr. Rácz Béla-Gergely.
Felicitări coordonatorilor și studenților echipei UBB-FSEGA pentru rezultatul obținut la această competiție prestigioasă!



inapoi la stiri   vezi evenimentele   home


       Copyright © 26-04-2024 FSEGA. Protectia datelor cu caracter personal FSEGA. Protectia datelor cu caracter personal UBB.
       Web Developer  Dr. Daniel Mican   Graphic Design  Mihai-Vlad Guta