Prezentare
     Distinctii / Awards
     Departamente
     Cercetare
     Parteneri
     Alumni
     Sustenabilitate
     Oferta educationala
     Studenti
     Admitere
     Examen finalizare studii
     International
     Alegeri academice


Lăcrămioara Radomir, Raluca Ciornea, Huiwen Wang, Yide Liu, Christian M. Ringle & Marko Sarstedt (Editors), State of the Art in Partial Least Squares Structural Equation Modeling (PLS-SEM), Springer, 2023
vezi si alte aparitii editoriale

Facebook LinkedIn Twitter
Contact
Str. Teodor Mihali, Nr. 58-60 400591,
Cluj Napoca, Romania
Tel: +40 264-41.86.55
Fax: +40 264-41.25.70

   
Universitatea Babes-Bolyai | Noutati UBB
FSEGA Online | FSEGA SIS | FSEGA Alumni | Sustenabilitate
Executive Education
Contact | Harta Site | Viziteaza FSEGA

Studenții UBB-FSEGA câștigă finala națională a competiției L'Oreal Brandstorm

Autor: Levente SzÁsz

Publicat: 12 Aprilie 2019


O echipa de 3 studenți reprezentând UBB-FSEGA a câștigat finala națională a competiției de marketing L’Oréal Brandstorm și vor avea asfel onoarea de a reprezenta România în finala globală de la Paris. Membrii echipei câștigătoare Skintuition au fost Nagy Noémi (Marketing, anul 2, LM), Ilyés Klarisz (Finanțe și bănci, anul 1, LM) și Szabó Gellért (Marketing, anul 2, LM), echipa fiind coordonată de lect. univ. dr. Săplăcan Zsuzsa.

Finala competiției L’Oréal Brandstorm a avut loc în data de 10 aprilie 2019 la sediul companiei din București. În finala națională au ajuns cele mai bune 6 echipe din țară, pe baza rezultatelor din cele două runde preliminare.
În acest an sarcina echipelor a fost să dezvolte o experiență inovatoare de îngrijire a tenului pentru consumatorii orientați către un stil de viață sănătos. Studiul de caz a fost propus de către Divizia de Cosmetică Activă a L’Oréal, lider mondial în categoria produselor dermatocosmetice și deținătorul brandurilor precum Vichy sau La Roche-Posay. După patru luni de muncă și două etape absolvite cu succes, studenții au ajuns în finala națională, împreună cu alte 5 echipe finaliste.
În finală, fiecare echipă și-a prezentat proiectul în fața a trei jurii diferite. La finalul acestor runde, echipa din Cluj-Napoca a fost desemnată câștigătoare, obținând dreptul de a reprezenta România în finala mondială din 22-24 mai 2019, organizată la Paris, unde echipe câștigătoare din peste 60 de țări vor concura duela pentru premiul cel mare.

Felicitări pentru rezultatul excepțional și mult succes la Paris!



inapoi la stiri   vezi evenimentele   home


       Copyright © 29-03-2024 FSEGA. Protectia datelor cu caracter personal FSEGA. Protectia datelor cu caracter personal UBB.
       Web Developer  Dr. Daniel Mican   Graphic Design  Mihai-Vlad Guta