Prezentare
     Distinctii / Awards
     Departamente
     Cercetare
     Parteneri
     Alumni
     Sustenabilitate
     Oferta educationala
     Studenti
     Admitere
     Examen finalizare studii
     International
     Alegeri academice


Gabriela Bodea,, Clash-ul crizelor sau viclenia lumii asimetrice (Ediția a doua), Presa Universitară Clujeană, 2023
vezi si alte aparitii editoriale

Facebook LinkedIn Twitter
Contact
Str. Teodor Mihali, Nr. 58-60 400591,
Cluj Napoca, Romania
Tel: +40 264-41.86.55
Fax: +40 264-41.25.70

   
Universitatea Babes-Bolyai | Noutati UBB
FSEGA Online | FSEGA SIS | FSEGA Alumni | Sustenabilitate
Executive Education
Contact | Harta Site | Viziteaza FSEGA

Anunț privind susținerea examenelor pentru studenții care efectuează deplasări în cadrul programelor de tipul Work & Travel

Autor: Ovidiu Ioan Moisescu

Publicat: 04 Aprilie 2019


Studenții FSEGA care efectuează deplasări în cadrul programelor de tipul Work & Travel în perioada sesiunii de examene aferentă semestrului 2 al anului univ. 2018-2019 au posibilitatea de a susține examenele din sesiune și în alte date decât cele programate și comunicate prin intermediul website-ului FSEGA și a sistemului informațional al studenților FSEGA-SIS.

În acest sens, orice student aflat în situația descrisă mai sus poate să depună la secretara specializării sale o cerere în care să solicite Decanatului FSEGA aprobarea susținerii unuia sau a mai multor examene în alte date decât cele programate și comunicate, cu condiția ca aceste date să se încadreze în perioada de sesiune (27 mai 2019 – 9 iunie 2019 pentru studenții înmatriculați în an terminal de studii, respectiv 10-30 iunie 2019 pentru ceilalți studenți). Se recomandă redactarea unor cereri comune pentru mai mulți studenți dacă aceștia se regăsesc în situații similare și solicită același lucru.

Cererea trebuie depusă cu minimum 7 zile calendaristice înaintea primei zile a sesiunii, trebuie să specifice ziua și ora examinării, să aibă avizul cadrului didactic examinator (sau al cadrelor didactice examinatoare dacă este vorba de mai multe examene) și, respectiv, să fie însoțită pentru fiecare student solicitant de câte o copie a unui document doveditor al faptului că în datele programate și comunicate prin intermediul website-ului FSEGA și a sistemului informațional al studenților FSEGA-SIS studentul/studenții nu se va/vor putea prezenta la examen, fiind plecat/plecați în cadrul unui program de tipul Work & Travel.

Cererile depuse vor fi analizate de către Decanatul FSEGA în perioada 20-24 mai 2019, pentru studenții înmatriculați în an terminal de studii, respectiv în perioada 3-7 iunie 2019, pentru ceilalți studenți.

Notificare sustinere examene Work and Travel



inapoi la stiri   vezi evenimentele   home


       Copyright © 28-04-2024 FSEGA. Protectia datelor cu caracter personal FSEGA. Protectia datelor cu caracter personal UBB.
       Web Developer  Dr. Daniel Mican   Graphic Design  Mihai-Vlad Guta