Prezentare
     Distinctii / Awards
     Departamente
     Cercetare
     Parteneri
     Alumni
     Sustenabilitate
     Oferta educationala
     Studenti
     Admitere
     Examen finalizare studii
     International
     Alegeri academice


Lăcrămioara Radomir, Raluca Ciornea, Huiwen Wang, Yide Liu, Christian M. Ringle & Marko Sarstedt (Editors), State of the Art in Partial Least Squares Structural Equation Modeling (PLS-SEM), Springer, 2023
vezi si alte aparitii editoriale

Facebook LinkedIn Twitter
Contact
Str. Teodor Mihali, Nr. 58-60 400591,
Cluj Napoca, Romania
Tel: +40 264-41.86.55
Fax: +40 264-41.25.70

   
Universitatea Babes-Bolyai | Noutati UBB
FSEGA Online | FSEGA SIS | FSEGA Alumni | Sustenabilitate
Executive Education
Contact | Harta Site | Viziteaza FSEGA

O nouă acreditare internațională a studiilor economice de la Universitatea Babeș-Bolyai

Autor: Razvan V. Mustata

Publicat: 25 Iulie 2018


Începând cu anul universitar 2018-2019, Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor din cadrul Universității Babeș-Bolyai deține o nouă acreditare internațională din partea Association of Chartered Certified Accountants (ACCA).

Prin această acreditare, studenților FSEGA care urmează programul de studii Contabilitate și informatică de gestiune (nivel licență) le va fi facilitată obținerea certificării profesionale ACCA, o parte din disciplinele urmate conform planului de învățământ al facultății fiind echivalate cu module de pregătire necesare acestei certificări.

ACCA reprezintă una dintre cele mai importante organizații profesionale în domeniul contabilității din lume, oferind certificări profesionale de renume mondial. Organizația are în prezent peste 200.000 de membri cu certificare profesională, în peste 180 de țări, aceștia fiind printre cei mai căutați profesioniști în domeniul contabilității și raportărilor financiare din întreaga lume, satisfăcând cele mai ridicate standarde profesionale în domeniu.

Certificarea profesională ACCA conferă deținătorilor un avantaj competitiv important pe piața muncii, aceștia fiind recunoscuți la nivel global ca având gândirea strategică, abilitățile tehnice și valorile profesionale necesare pentru a contribui semnificativ la dezvoltarea oricărei organizații pentru care ar lucra sau din care ar face parte.

Obținerea de către Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor a acreditării internaționale ACCA reprezintă o confirmare a valorii și o recunoaștere internațională a studiilor realizate în cadrul facultății noastre,



inapoi la stiri   vezi evenimentele   home


       Copyright © 28-03-2024 FSEGA. Protectia datelor cu caracter personal FSEGA. Protectia datelor cu caracter personal UBB.
       Web Developer  Dr. Daniel Mican   Graphic Design  Mihai-Vlad Guta