Prezentare
     Distinctii / Awards
     Departamente
     Cercetare
     Parteneri
     Alumni
     Sustenabilitate
     Oferta educationala
     Studenti
     Admitere
     Examen finalizare studii
     International
     Alegeri academice


Lăcrămioara Radomir, Raluca Ciornea, Huiwen Wang, Yide Liu, Christian M. Ringle & Marko Sarstedt (Editors), State of the Art in Partial Least Squares Structural Equation Modeling (PLS-SEM), Springer, 2023
vezi si alte aparitii editoriale

Facebook LinkedIn Twitter
Contact
Str. Teodor Mihali, Nr. 58-60 400591,
Cluj Napoca, Romania
Tel: +40 264-41.86.55
Fax: +40 264-41.25.70

   
Universitatea Babes-Bolyai | Noutati UBB
FSEGA Online | FSEGA SIS | FSEGA Alumni | Sustenabilitate
Executive Education
Contact | Harta Site | Viziteaza FSEGA

Rezultate remarcabile ale studenților UBB-FSEGA la Olimpiada Națională a Economiștilor în Formare

Autor: Ovidiu Ioan Moisescu

Publicat: 04 Iulie 2022


Olimpiada Națională a Economiștilor în Formare, organizată sub egida Asociației Facultăților de Economie din România, Competiția de Comunicări Științifice, a avut loc anul acesta în perioada 24-25 iunie 2022 la Târgoviște - faza națională, secțiunea Licență - respectiv în perioada 2-3 iulie 2022, la București - faza națională, secțiunea Master.

S-au calificat la faza națională și au fost înscrise în competiție peste 60 de lucrări elaborate de către studenți de la programele de studii de licență și masterat ale facultăților cu profil economic de la universități din întreaga țară.

Universitatea Babeș-Bolyai (UBB) a fost reprezentată la ambele secțiuni de studenții Facultății de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor (FSEGA), calificați la faza națională în urma unei competiții locale. La secțiunea Licență, au participat: Stăvilă Daria (de la specializarea Finanțe și bănci (în limba engleză), și echipa formată din Comșa Ionela Florentina, Ihuț Alexandra Ioana, Scoropan Delia Valentina, Uifălean Emanuel Tudor (de la specializarea Informatică economică) și Munteanu Elena (de la specializarea Finanțe și bănci). La secțiunea Master, au participat Mierliță-Pantea Ștefania (de la specializarea Expertiză contabilă și audit) și Mușat Iulia-Roxana (de la specializarea Econometrie și statistică aplicată).


Studenții UBB-FSEGA au reușit remarcabila performanță de de a se întoarce de la faza națională a competiției cu două premii, după cum urmează:

• Secțiunea Licență: Premiul pentru Creativitate și Inovare: Stăvilă Daria, pentru lucrarea Factori determinanţi ai șomajului – evidenţe empirice (coordonator: conf. univ. dr. Viorela Ligia Văidean)

• Secțiunea Master: Premiul pentru Inovație: Mușat Iulia-Roxana, pentru lucrarea Predicţia volumului de chat-uri dintr-un call centre folosind metodologia Prophet (coordonator: prof. univ. dr. Dorina Lazăr)

Rezultatele excelente obținute de studenții universității clujene confirmă poziția UBB de lider al sectorului educațional universitar din România în ramura Științelor Economice.

Felicitări studenților și coordonatorilor lor!



inapoi la stiri   vezi evenimentele   home


       Copyright © 19-04-2024 FSEGA. Protectia datelor cu caracter personal FSEGA. Protectia datelor cu caracter personal UBB.
       Web Developer  Dr. Daniel Mican   Graphic Design  Mihai-Vlad Guta