Prezentare
     Distinctii / Awards
     Departamente
     Cercetare
     Parteneri
     Alumni
     Sustenabilitate
     Oferta educationala
     Studenti
     Admitere
     Examen finalizare studii
     International
     Alegeri academice


Lăcrămioara Radomir, Raluca Ciornea, Huiwen Wang, Yide Liu, Christian M. Ringle & Marko Sarstedt (Editors), State of the Art in Partial Least Squares Structural Equation Modeling (PLS-SEM), Springer, 2023
vezi si alte aparitii editoriale

Facebook LinkedIn Twitter
Contact
Str. Teodor Mihali, Nr. 58-60 400591,
Cluj Napoca, Romania
Tel: +40 264-41.86.55
Fax: +40 264-41.25.70

   
Universitatea Babes-Bolyai | Noutati UBB
FSEGA Online | FSEGA SIS | FSEGA Alumni | Sustenabilitate
Executive Education
Contact | Harta Site | Viziteaza FSEGA

Anunţ înscriere grup ţintă pentru efectuarea stagiilor de practică

Autor: Daniel Mican

Publicat: 03 Octombrie 2015





SC ROMÂNIA HYPERMARCHE SA beneficiar al proiectului cu titlul “Stagii de practică performante pentru profesioniştii de mâine – START!”, în parteneriat cu SC FGC ACTIV GRUP SRL, demarează, începând cu data de 28 septembrie 2015, etapa a 2a, a procedurii de înscriere în grupul ţintă al proiectului pentru efectuarea stagiilor de practică stabilite în planul de învăţământ pentru anul universitar 2015-2016. Pentru etapa a 2a, Grupul ţintă este format din minim 125 de studenţi înmatriculaţi în sistemul naţional de învăţământ (licenţă sau master) din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai şi al Universităţii de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară din Cluj Napoca.

Obiectivul general al proiectului îl constituie crearea unui parteneriat performant între mediul academic şi angajatori cu scopul dobândirii, dezvoltării cunoştinţelor şi a aptitudinilor de muncă ale studenţilor pentru facilitarea unei inserţii optime a acestora pe piaţa muncii.

Astfel, în perioada 5 – 16 octombrie 2015, minim 125 de studenţi înmatriculaţi în sistemul naţional de învăţământ (licenţă sau master), cu domiciliul sau reşedinţa în România, vor putea să îşi depună dosarele pentru înscrierea în grupul ţintă al proiectului. Aceştia vor participa la stagii de practică în unul din domeniile de specializare/discipline de practică:Comerţ, Marketing şi Management, la cei doi agenţi economici promotori ai proiectului, SC Romania Hypermarche SA şi SC FGC Activ Grup SRL. Toţi studenţii selectaţi în grupul ţintă vor beneficia, de asemenea, de minim 32 de ore de consiliere profesională şi orientare în carieră, propuse cu scopul de a le îmbunătăţi şansele de angajare prin dezvoltarea propriei individualităţi. Stagiile de practică vor fi organizate în perioada octombrie – noiembrie 2015, pe mai multe grupe, timp de 90 ore (15 zile), studenţii participanţi primind la finalul acestora adeverinţă de practică şi credite conform planului de învăţământ.
Toţi studenţii care vor participa integral la activităţile proiectului (programul de consiliere şi orientare în carieră, stagiul de pregătire practică), vor primi subvenţii în valoare de 900 lei/student. La sfârşitul stagiilor de pregătire practică se va organiza un concurs pentru premierea celor mai buni stagiari din domeniile de practică la care au fost înscrişi, oferindu-se, în total, în cadrul proiectului, 21 de premii în valoare de 1500 lei/student.

În grupul ţintă se pot înscrie toţi studenţii care îndeplinesc condiţiile de eligibilitate şi criteriile de selecţie descrise în metodologia de selecţie a grupului ţintă (afişată la avizierul facultăţilor), în limita locurilor disponibile pe domenii de specializare/discipline:
1. Comerţ (50 de persoane),
2. Marketing (35 de persoane),
3. Management (40 de persoane)


Dosarul de înscriere trebuie să conţină următoarele documente:
1. Cerere de înscriere în grupul ţintă (anexa 1), în care specifică specializarea la care doreşte să efectueze stagiul de practică ( marketing / comerţ / management)
2. Formular de înregistrare a grupului ţintă (anexa 2 la metodologie / anexa 23 la instructiunea 103 AMPOSDRU)
3. Scrisoare de motivaţie (anexa 3)
4. Acord de utilizare a datelor personale (anexa 4)
5. Declaraţie pe propria răspundere privind eligibilitatea şi disponibilitatea (anexa 5)
6. Adeverinţă de student, solicitată de la secretariatul facultăţii la care sunt înscrişi, în care se atestă calitatea de student înmatriculat la zi/ID, la program de studii universitare, având discipline de practică în domeniul Comerţ / Marketing / Management, în anul de studii în care vor fi înmatriculaţi;
7. Copie după actele de identitate: cartea de identitate, aflată în termen de valabilitate şi lizibilă, copie după certificat de naştere; în cazul modificării numelui, se adaugă copie după certificat de căsătorie / divorţ;
8. Copie după diploma de absolvire a ultimei instituţii de invăţământ absolvite (ex. diploma de bacalaureat)

Anexele necesare pentru completarea dosarului de înscriere în grupul ţintă pot fi obţinute de la secretariatele facultăţilor.

Dosarul de înscriere se poate depune personal la una din următoarele adrese:
1. Sediul Universităţii de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară Cluj-Napoca, Departamentul de Ştiinţe Economice, Str. Mănăștur 3-5, 400372, Cluj Napoca, în atenţia Dl Prof. Felix Arion (felixarion@usamvcluj.ro, 0744 170222).
2. Sediul Facultăţii de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor, Universitatea Babeş-Bolyai Cluj-Napoca, Strada Teodor Mihali 58-60, 400591, Cluj Napoca, în atenţia Dl. Conf.univ.dr. Răzvan Mustaţă şi Dna. Lector Laura Irimieş (laura.irimies@fspac.ro, 0740 314 725).



Proiectul “Stagii de practică performante pentru profesioniştii de mâine – START!”, cod proiect POSDRU/189/2.1/G/156059, cofinanţat din Fondul Social European, prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013 – „Investeşte în oameni!”, Axa prioritară 2” „Corelarea învăţării pe tot parcursul vieţii cu piaţa muncii”, Domeniul Major de Intervenţie 2.1 „ Tranziţia de la şcoală la viaţa activă ”, se derulează pe o perioadă de 6 luni (iulie – decembrie 2015).
Pentru informaţii suplimentare privind proiectul şi înscrierea în grupul ţintă, vă rugăm să contactaţi următoarele persoane: Gabriela Necşuliu, expert GT, prin e-mail: ID156058@fgcactiv.ro; Elena Sraum, expert GT, prin e-mail: esraum@cora.ro



inapoi la stiri   vezi evenimentele   home


       Copyright © 29-03-2024 FSEGA. Protectia datelor cu caracter personal FSEGA. Protectia datelor cu caracter personal UBB.
       Web Developer  Dr. Daniel Mican   Graphic Design  Mihai-Vlad Guta